Home
Van den Hooven Counseling
Doelgroep
Werkwijze

Deeksha

Tarieven
Samenwerkingspartners
Contact

Werkwijze

 

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de kwestie waarvoor u komt besproken. We kijken of ik u van dienst kan zijn en zo ja waarmee. Als na dit kennismakingsgesprek wederzijds wordt besloten om door te gaan volgt het intakegesprek. Aan het eind van het intakegesprek wordt het vervolgtraject afgesproken.
 

Ik werk met een combinatie van technieken en opdrachten waarbij ik me met name heb laten inspireren door de volgende stromingen: Psychosynthese, Transactionele Analyse, Zijnsoriëntatie, Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte Psychotherapie, Meditatietraining en de processen van de Oneness University.

 

Opdrachten waar ik regelmatig mee werk zijn bijvoorbeeld: Bewustwordingsoefeningen, Dagboek schrijven, zelfwaarderingsopdrachten, muziek-inspiratieopdrachten en Innerlijk kompas oefeningen. Mijn stijl is integer, respectvol en confronterend. Efficiëntie en doeltreffendheid vind ik belangrijk. Na de intake worden doelstellingen geformuleerd die regelmatig geëvalueerd worden. Deze werkwijze heeft zich in de loop der jaren in de praktijk bewezen.