Home
Van den Hooven Counseling
Doelgroep
Werkwijze

Deeksha

Tarieven
Samenwerkingspartners
Contact

Counseling & Deeksha


Deeksha, ook wel Oneness Experience genoemd, is een energieoverdracht die leidt tot diepgaande positieve veranderingen in de kwaliteit van je leven, of het nu gaat om je lichamelijke en psychische gezondheid, je werk of je relaties.            
De energie wordt doorgegeven via de handen, door deze simpelweg enkele minuten op je hoofd te leggen.

De combinatie Counseling & Deeksha werkt diepgaand en snel en wordt derhalve van harte aanbevolen. 

Counseling & Deeksha in de praktijk
Bij Counseling & Deeksha staat het eerste deel van de sessies in het teken van counseling. Dat wil zeggen dat iedere sessie begint met het ervaren en bespreken van waar je op dat moment in je proces zit. We bekijken vervolgens samen wat je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Ik werk met een combinatie van technieken waarbij ik me heb laten inspireren door de processen en teachings van de Oneness University, Zijnsoriëntatie, Psychosynthese, Transactionele Analyse, Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte Psychotherapie en Meditatietraining.
Het tweede deel van de sessie bestaat uit het ontvangen van Deeksha ter ondersteuning en verdieping van je proces. 
Het starten van een Counseling & Deeksha traject begint met een intake gesprek waarin zowel gekeken wordt naar waar je precies mee komt als naar wat ik je daarin zou kunnen bieden.  

Counseling & Deeksha wordt ook aangeboden aan mensen die ervaring hebben met Deeksha en behoefte hebben aan een klankbord bij hun proces. De focus ligt in dit  geval sterk op het ervaren van de emotionele ladingen die aangeraakt worden en het spiegelen van je proces. Ook hier kijken we samen naar wat je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Ik laat me hierbij met name inspireren door de processen en teachings van de Oneness University. Aan het eind van elke sessie wordt Deeksha gegeven. Het aantal sessies en de frequentie wordt per keer, naar behoefte, afgesproken. Als je meer wilt weten bel of mail dan voor een afspraak voor een eerste gesprek.


Naast individuele sessies is het ook mogelijk om naar een Deeksha bijeenkomst in groepsverband te komen.


Deeksha Groepsbijeenkomsten in Utrecht

De Deeksha groepsbijeenkomsten kunnen los van elkaar gevolgd worden dus je kunt komen wanneer je wilt.

Data eerst volgende bijeenkomsten:          
Zondagavond 9 januari 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 23 januari 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 6 februari 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 20 februari 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 6 maart 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 20 maart 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 3 april 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 17 april 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 1 mei 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 15 mei 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 29 mei grote landelijke Deeksha bijeenkomst in Wageningen (zie voor meer info: www.onenessnederland.nl)
Zondagavond 12 juni 2011 om 20.00 uur
Zondagavond 26 juni 2011 om 20.00 uur

Adres
Cursus -en Gezondheidscentrum Avanturijn
Voetiusstraat 3
3512  JL Utrecht
(Hartje stad, vlak bij de Dom!)
www.avanturijn.nl

Programma 
De bijeenkomsten hebben een sterk meditatief karakter. Van te voren kun je een kopje thee in de ontvangstruimte drinken als je wilt. Tijdens de bijeenkomst wordt er alleen gesproken als dat nodig is. We beginnen met een meditatie, daarna geven we Deeksha en, als er vraag naar is, besluiten we met een Intentie Deeksha.

We gebruiken verschillende meditatievormen bijvoorbeeld: de Chakra Dyana, de Ananda Mandala, Klankschaal meditatie, Stilte meditatie, Ademhalingsmeditatie etc.
Er worden altijd meerdere Deeksha’s gegeven worden. Er zijn op dit moment vier ‘vaste’ Deeksha gevers en vijf ‘gast’ Deeksha gevers die wisselend aanwezig zullen zijn. 

Kosten
De kosten van deze bijeenkomsten bedragen 10 EURO per keer voor Deeksha ontvangers en 5 EURO per keer voor Deeksha gevers.

Vaste Deeksha gevers 
Peter Assink
Wouter van der Koogh
Corline van den Hooven

Deeksha Groepsbijeenkomsten in Samaya

De Deeksha groepsbijeenkomsten kunnen los van elkaar gevolgd worden dus je kunt komen wanneer je wilt.

Data eerst volgende bijeenkomst:          
Dinsdagavond 17 mei 2011 om 20.30 uur

Adres
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven
(Samaya is een voormalig klooster, een hele mooie, inspirerende en stille plek!)
www.samaya.nl

Programma 
De bijeenkomsten hebben een sterk meditatief karakter. Van te voren kun je een kopje thee in de woonkamer drinken als je wilt. Tijdens de bijeenkomst wordt er alleen gesproken als dat nodig is. We beginnen met een meditatie, daarna geven we Deeksha en, als er vraag naar is, besluiten we met een Intentie Deeksha.

We gebruiken verschillende meditatievormen bijvoorbeeld: de Chakra Dyana, de Ananda Mandala, Klankschaal meditatie, Stilte meditatie, Ademhalingsmeditatie etc.
Er worden altijd meerdere Deeksha’s gegeven worden. Er zijn op dit moment twee ‘vaste’ Deeksha gevers en vijf ‘gast’ Deeksha gevers die wisselend aanwezig zullen zijn. 

Kosten

De kosten van deze bijeenkomsten bedragen 5 EURO per keer voor Deeksha ontvangers en 2,50 EURO voor Deeksha gevers en medewerkers van Samaya.

Vaste Deeksha gevers 
Ineke Kleerkoper
Corline van den Hooven

Oneness Awakening Weekend

Heb je inmiddels de kracht van Deeksha ervaren en voel je het verlangen om zowel je eigen proces te verdiepen als mee te helpen aan de bewustzijnsonwikkeling van de mensen om je heen? Volg dan een Oneness Experience Weekend en wordt zelf Deeksha gever! Tijdens dit weekend wordt je geïnitieerd én zorgvuldig voorbereid op het zelfstandig geven van Deeksha. Daarnaast zijn er diverse processen, teachings, Deeksha's en meditaties die je eigen bewustzijnsontwikkeling verdiepen en versnellen.

Het eerstvolgende weekend is op 4 en 5 juni 2011 en zal in Amerongen gegeven worden.

Trainers zijn Peter Assink en Corline van den Hooven, beiden zijn geïnitieerd Oneness Trainer en zijn aan de Oneness Univesity in India getraind om deze weekenden én de intitiatie tot Deeksha gever te kunnen geven.

De kosten van dit weekend zijn 150 EURO, daarnaast betaal je 50 EURO aan OnenessNederland voor de initiatie tot Deeksha gever.

Meer weten?
Mail: corline@vandenhoovencounseling.nl
Tel: 06-41260857

 

 

 

 

Zie ook
www.onenessawakening.nl
www.onenessuniversity.org